lauantai 16. helmikuuta 2019

ENSIMMÄINEN TYÖHARJOITTELUVIIKKO

09/02/2019 - 17/02/2019

Tosiaan muutto ja internet yhteyden saaminen on hankaloittanut blogin aloittamista, mutta nyt ainoana vapaapäivänä ajattelin tämän kirjoittamisen aloittaa. Lensin 9.2-10.2 Surabayaan, Dohan ja Jakartan kautta. Olin tosi väsynyt kun saavuin Surabayan lentokentälle, sillä en ollut saanut nukuttua hirveästi. Sieltä lähdimme sitten autolla Malangiin, jonne kesti ajaa noin 2 tuntia. Muutin väliaikaiseen asuntoon toisen työharjoittelijan kanssa. Asunto oli aivan kamala, liskoja ja hämähäkkejä joka paikassa. Onneksi se olikin vain väliaikainen asunto. 

 Jakartan lentokentällä


Heti seuraavana aamuna lähdimme työpaikalle esittelykierrokselle jolloin tapasin hotellin johtajan, joka on vastuussa työharjoittelustani täällä päässä. Hän on erittäin mukava, ja puhuu jonkun verran englantia. Tapasin myös respan, markkinointi- ja varaus puolen työntekijät. Porukkaa täällä on aika paljon, enkä vieläkään muista kaikkien nimiä.

Marketing office

   Ensimmäisenä päivänä kävin läpi hotellin huoneet ja esimerkiksi kokoustilat, ravintolan ja yms. Hotelissa on 71 huonetta, ja se tekee yhteistyötä vieressä olevan eläintarhan kanssa. Esimerkiksi ravintolassa istuessa näkee leijonia ja leopardeja isoista ikkunoista. Hotelli sijaitsee Batussa, joka on iso turisti kylä Itä-Indonesiassa.
 Olen tämän ensimmäisen viikon ollut enimmäkseen markkinointi puolella, ja opetellut tekemään varauksia, opetellut käyttämään matkatoimistojen sivuja ja vastannut puhelimeen. 

 Hotellin aula

 Hellou leijona

Eläintarha

   Ihmiset täällä ovat todella mukavia, ja kaikilta voi kysyä apua. Monet eivät puhu hyvin englantia mutta yrittävät silti. Aiheutin ensin hämmennystä sinisten silmien ja blondien hiusten vuoksi. Joka päivä kun kävelen hotellin ja eläintarhan pihan läpi pääovelle, en voi välttyä monilta tuijotuksilta. Mutta olen jo siihen tottunut viime Indonesian reissulla. 

Työkavereita 😀

Muutettiin tosiaan toisen työharjoittelijan kanssa perjantaina Malangiin. Uudessa talossa on pieni keittiö, suihku josta tulee lämmintä vettä, ei liskoja ja hämähäkkejä, uima-allas, wifi yhteys ja tv. Täältä menee liikenteestä riippuen 40-60 minuuttia työpaikalle skootterilla/mopolla. Autolla täällä ei välttämättä kannata liikkua, sillä se vie vielä enemmän aikaa. 

Uima-allas 💕

   Yritän vielä parantaa blogin kirjoitus taitojani ja kirjoittaa mahdollisimman pian uudelleen, joskus ensi viikon puolella. 


2 kommenttia:

  1. Carpe Diem Vilma! Ajattelemme sinua I,R & L, c:rappu.

    VastaaPoista
  2. Täällä on tullut lunta ihan älyttömästi. Mukavaa duunia sulle sinne. Linnea

    VastaaPoista