tiistai 2. huhtikuuta 2019

Viikko 7

25/03/2019 - 31/03/2019

Maanantaina oli normaali päivä töissä, puhuimme työkavereiden kanssa Suomesta, ja he eivät voineet uskoa että Suomen väkiluku on niin pieni ja kuinka kylmä Suomessa voi talvella olla. Mutta keskustelun yhteydessä monet työkavereistani sanoivat että haluaisivat kovasti tulla Suomeen töihin. 😀

Tiistaina oli myös normaali päivä töissä.
Töiden jälkeen ajoin Ubudiin. Kävin ensin isossa supermarketissa, ja sen jälkeen meinin laitattamaan ripsienpidennykset.
Ennen kotiin menoa kävin syömässä kafe nimisessä paikassa. Kun ajoin kotiin päin, taas oli kadulla oli tulva.




Keskiviikkona oli normaali rento päivä.
Respassa oli hiljaista, näyttelimme check in tilanteita jotta oppisin tekemään check innin mahdollisimman täydellisesti.
Ennenkuin työt loppuivat, menimme kahden työkaverin kanssa läheiseen warungiin eli pieneen katuravintolaan juomaan kookosvettä.
Töiden jälkeen ajoin ystäväni luo Depasariin. Menimme syömään, kun yhtäkkiä tuli sähkökatkos ja kaikki oli pimeänä. Lähdimme käymään supermarketissa, toivoen että siltä alueelta ei ole mennyt sähköt poikki.
Menimme illalla käymään beach clubilla, mutta se olikin suljettu kahdeksi päiväksi. Päätimme sitten vain käydä mäkkärissä ja mennä nukkumaan.




Torstaina minulla oli vapaapäivä, suuntasimme heti aamulla immigration officeen että voin jatkaa viisumia. Se sitten meni miten meni...
Sen jälkeen menimme kauppakeskukseen ja sen jälkeen beach clubille nimeltä Potato Head, joka on todella kuuluisa (ja kallis..) beach club Balilla. Olimme siellä noin kaksi tuntia, otimme kuvia ja kävimme uimassa.
Sen jälkeen kello oli jo melkein 5, ja päätin lähteä kotiin ennen pimeää, sillä minun täytyisi Perjantaina herätä taas kello 5 aamulla että kerkeän töihin...







Perjantaina oli normaali päivä, olin aika väsynyt.
Kävin katselemassa miten Jivva beach clubilla menee. Se on siis hotellin oma beach club. Siellä oli asiakkaita, he kuitenkin päättivät lähteä ja tulla myöhemmin koska on todella kuuma. Olin aivan samaa mieltä, tuntui kuin olisin sulanut itsekkin.

Beach clubin yksinäinen yksisarvinen

Lauantaina oli, taas, normaali päivä töissä. Viime aikoine on ollut todella kuuma ilma, sillä vesisade on loppunut.
Pääsin töistä 3 aikaan ja kävin kaupan kautta, menin kotiin ja en tehnyt oikein mitään.

Sunnuntaina oli normaali työpäivä.
Töiden jälkeen menin Ubudiin. Kävelin ympäriinsä ja kävin syömässä. Oli kuitenkin todella kuuma, joten en ollut siellä kauaa. Sen jälkeen katsomaan Bali United- jalkapallojoukkueen stadionia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti